Ellen Borgmeijer.jpg

Ellen Borgmeijer

Ellen Borgmeijer (1974) studeerde regionale economie en economische geografie aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Na ruim twaalf jaar ervaring bij verschillende adviesbureaus richtte zij in 2009 Areaal Advies op.
Ellen beweegt zich op het snijvlak van wijkeconomie, detailhandel en vastgoed. Zij werkte onder meer als interimmanager van afdelingen bedrijfsonroerend goed, winkelstraatmanager en vastgoedcoördinator. Verder is Ellen in 2015 benoemd als vice-voorzitter van de Adviescommissie Detailhandel van de provincie Zuid-Holland.
In 2015 eindigde Ellen op een eervolle tweede plaats bij de verkiezing 'Meest invloedrijke vastgoedvrouw van Nederland'.

Joost Nicasie.jpg

Joost Nicasie

Joost Nicasie (1970) werkte na zijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht een aantal jaren als adviseur lokale economie voor hij zich in 2010 aansloot bij Areaal Advies. Joost houdt zich bezig met onderzoek naar (ontwikkelingen in) de detailhandel en met het verbeteren van winkel- en centrumgebieden. Als mede-eigenaar van Areaal Advies spreekt Joost de taal van de ondernemer, maar is daarnaast ook gewend om te spreken met bestuurders, pandeigenaren/beleggers en andere stakeholders. Joost is vindingrijk in het doen van onderzoek en het presenteren van de resultaten daarvan. Als retaildeskundige wordt hij regelmatig gevraagd als spreker op bijeenkomsten of als gastdocent.

Joris Dahmen.jpg

Joris Dahmen

Joris Dahmen (1981) is een ervaren manager en projectleider. Hij studeerde Bouwkunde (Real Estate & Housing) aan de TU Delft en werkte vervolgens onder meer bij woningcorporaties in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. 
Joris is oprecht geïnteresseerd in wat anderen drijft en weet dan ook snel een klik te creëren met mensen. Hij heeft kennis van commercieel en maatschappelijk vastgoed, erfpacht, ondermijning, verkoop en kent de politiek-bestuurlijke dynamiek en het belang van het betrekken van bewoners. Zijn manier van werken is omgevingsbewust, relatiegericht en duidelijk. Hij is thuis in trends zoals veranderende regelgeving, blockchain, circulariteit en gasloos bouwen. Bij Areaal Advies focust Joris zich op het beter laten renderen van vastgoedportefeuilles en het ruimtelijk-economisch functioneren van (winkel)gebieden.

portret_demi.jpg

Demi van Weerdenburg

Demi van Weerdenburg (1994) studeerde af aan de Universiteit Utrecht als stadsgeograaf. Na een korte periode als junior docent Geografie en Toerisme aan de universiteit sloot zij zich in de zomer van 2018 aan bij Areaal Advies.
Demi is gefascineerd door de dynamiek van de stedelijke leefomgeving en de maatschappij. Tijdens haar studie deed zij onder meer onderzoek naar beleving in binnensteden en naar vraagstukken op het gebied van veiligheid. In haar vrije tijd is Demi onder meer redacteur van AGORA magazine.

portret_eva.jpg

Eva Niens

Eva Niens (1993) studeerde Leisure Management aan de Hogeschool Leeuwarden. Na een jaar in de financiële dienstverlening werkte zij twee jaar in een overheidstraineeprogramma waar zij uiteenlopende projecten deed bij verschillende gemeenten in Overijssel. Hier hield zij zich onder meer bezig met het opstellen van economisch beleid, met de omgevingswet, met de participatiewet en met blockchain.
Sinds de zomer van 2018 is Eva werkzaam bij Areaal Advies. Ze is ambitieus, werkt nauwgezet en is leergierig. Naast haar werk bij ons bureau doet Eva nog een masteropleiding Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht.