...

20 december 2019


Het jaar 2019 in foto's


Vlak voor de feestdagen is het voor velen de traditie om terug te kijken op het afgelopen jaar, en zo ook bij ons. Dit jaar begonnen we met een nieuwe traditie: het delen van ons werk in de ‘foto van de maand’ op Twitter en Facebook. Nu kunnen we terugkijken op twaalf foto’s die een mooi jaar samenvatten en een leuk inkijkje geven in wat ons bezig hield.

 

Opdrachten brachten ons op uiteenlopende plekken

Ook dit jaar hielden we ons bezig met verschillende opdrachten voor gemeentes, ondernemers, vastgoedeigenaren en woningcorporaties, onder meer in Amersfoort, Amsterdam en Deventer. We werkten als beleidsadviseur Economie in Amersfoort en Deventer, waar Joost en Eva tijdens een lunchwandeling regelmatig mooie foto’s doorstuurden naar de rest van het team. Werken aan ruimtelijk-economische vraagstukken betekent ook rondkijken in de gebieden waar we voor werken. Regelmatig gingen we op pad, bijvoorbeeld Casper en Ellen die op locatiebezoek gingen bij één van de gemeentewerven van de gemeente Amsterdam, waar dagelijks hard gewerkt wordt om de stad schoon, heel en veilig te houden.  

nieuws_locaties.png

Inspiratie vind je overal…

Het mooiste van ons vak is dat we overal wel iets tegenkomen dat ons inspireert of waar we gewoon van moesten glimlachen. Demi werd vrolijk van het zangfietspad onderweg naar Amersterdam Centraal en in Deventer werd de straat opgefleurd met skippyballen. Ook worden we blij van geslaagde transformaties, zoals het voormalige C&A-pand aan het Vredenburg in Utrecht, dat is teruggebracht in de stijl waarin het ooit, in de jaren dertig, ontworpen was.

nieuws_inspiratie.png

Soms vulden we collages met de inspiratie die we vonden. Tijdens de zomervakantie in Frankrijk, Georgië of Singapore maar ook dichter bij huis: in de Mall of the Netherlands. Het is ontzettend gaaf en leerzaam om te zien hoe winkels, horeca en beleving zich blijven ontwikkelen.

nieuws_collages.png

… maar ook op ons honk!

Natuurlijk was ook dit jaar de Stationsvilla Princenhove ons clubhuis waar we samen werken en sparren over nieuwe ideeën. Dit jaar werkten we aan nieuwe uitingen voor rondom de Stationsvilla, om deze nog beter op de kaart te zetten. Omdat onze adviseurs vaak buiten de deur zijn, want daar gebeurt het, is het fijn om reuring in huis te hebben door de verhuur van onze mooie vergaderzaal.

nieuws_stationsvilla.png

Mijlpalen

En natuurlijk vierden we dit jaar een aantal mijlpalen. Areaal Advies bestond in november 10 jaar,  daar schreef Ellen al een mooie blog over. Ook trad Joris in juni – na een aantal maanden aan voorbereiding – toe als partner bij Areaal Advies, waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de vastgoedbeheerafdeling van Areaal Advies.

nieuws_2019infotos-mei.jpg

Op naar 2020!

Gezamenlijk hebben we gisteren het jaar alvast afgesloten. Nog een laatste keer werden we geïnspireerd door ex-dakloze Sebastiaan, die ons meenam door Utrecht en vertelde over het leven op straat. Hoe kunnen we de stad ook een geschikte plek voor deze groep mensen maken? Daarna was het tijd voor de nodige actie, tijdens een enerverend potje VR lasergamen! We gingen er helemaal in op en maakten gebruik van deze unieke gelegenheid om eens op je collega’s te mogen schieten.

nieuws_2019infotos (december).jpeg

Naast terugkijken, kijken we ook vooruit! Een nieuw jaar waarin we doorgaan met onze mooie projecten maar ook met nieuwe opdrachten aan de slag mogen gaan, en een jaar waarin we onze nieuwe collega Lisa mogen verwelkomen die ons team komt versterken. 2020, wij hebben er zin in!


STUUR DOOR | DELEN >
STEL EEN VRAAG N.A.V. DIT BERICHT >
NIEUWS OVERZICHT >