...

18 april 2019


Gezocht: adviseur ruimtelijke economie


Werk je graag aan onderzoek en adviezen waarmee gebieden in dorpen en steden beter gaan functioneren en daarmee prettiger en leefbaarder worden? En vind je het een uitdaging om samen met ons te werken aan jouw persoonlijke groei én die van ons bureau? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 
Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde universitaire opleiding en met ervaring met het uitvoeren van ruimtelijk-economische projecten. Je hebt een goed netwerk, je houdt van acquisitie van opdrachten voor jezelf en je collega’s, waarbij je zorgt dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid, binnen de tijdsplanning en begroting worden uitgevoerd. Je bent communicatief sterk en kunt goed relaties bouwen en onderhouden.

Je bent in staat om een onderzoeksopzet te maken, enquêtes en interviewleidraden te maken, statistische gegevens te bewerken en analyses maken. Je bent echt een kei in Excel, kunt ingewikkelde berekeningen maken en daar conclusies uit trekken. Maar bovenal ben je een open persoonlijkheid en prettig mens om mee samen te werken.

 

Wie zijn wij?

Areaal Advies is een klein maar groeiend ruimtelijk-economisch onderzoeks- en adviesbureau, gevestigd in Zeist direct aan het station. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, woningcorporaties en eigenaren van commercieel vastgoed. We hebben de ambitie met eigen medewerkers verder door te groeien.

 

Wat doen we?

We maken economisch beleid voor gemeenten en adviseren vastgoedeigenaren over hoe ze hun bezit optimaal kunnen verhuren. We overleggen regelmatig met onze opdrachtgevers en werken daarbij vanuit ons kantoor. Maar minstens zo vaak zijn we in een winkelgebied te vinden, om samen met gemeente, eigenaren en ondernemers het functioneren van dat gebied te verbeteren. Dit kan zijn in de rol van winkelstraatmanager, accountmanager, retailadviseur, centrummanager of vastgoedcoördinator. In een dergelijke rol maken we gezamenlijk een plan van aanpak en blijven betrokken bij de uitvoering. We stimuleren bijvoorbeeld samenwerking tussen de spelers in het gebied, ondernemerschap, creëren de juiste beleidsinstrumenten (zoals een subsidieregeling), gaan leegstand tegen door de acquisitie van nieuwe retailers en ondernemers, promoten het gebied of stimuleren de transformatie naar andere functies. Met ons nieuwe label CentrumMeters richten we ons op korte onderzoeken voor gemeenten om beleidsbeslissingen te ondersteunen.

 

Wat bieden we jou?

Een baan met veel diversiteit en verantwoordelijkheid. We hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Onze arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld en flexibel. Zo kun je bijvoorbeeld vakantieuren naar wens bij- of verkopen, beslis je zelf of je per auto, OV of fiets reist en zijn de werktijden flexibel.

 

Ons team

We houden er van om samen met onze medewerkers een hecht teamgevoel te creëren. We zijn veel op pad naar onze opdrachtgevers en projectgebieden, zijn regelmatig gedetacheerd bij onze klanten, we werken hard en zijn echte vakidioten. Ons sfeervolle kantoor is de centrale plek waar we elkaar treffen, graag een lolletje trappen, elkaar inspireren en nieuwe ideeën uitwerken. Op onze vaste kantoordag zorgen we in elk geval dat we daar allemaal zijn.

 

Contact

We zien je motivatiebrief met cv graag tegemoet. Je kunt dit per e-mail sturen aan Ellen Borgmeijer, e.borgmeijer(at)areaaladvies.nl, tel. 06-1055 7502. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.


STUUR DOOR | DELEN >
STEL EEN VRAAG N.A.V. DIT BERICHT >
NIEUWS OVERZICHT >