Ellen Borgmeijer

Ellen Borgmeijer (1974) studeerde regionale economie en economische geografie aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Na ruim twaalf jaar ervaring bij verschillende adviesbureaus richtte zij in 2009 Areaal Advies op.
Ellen beweegt zich op het snijvlak van wijkeconomie, detailhandel en vastgoed. Zij werkte onder meer als interimmanager van afdelingen bedrijfsonroerend goed, winkelstraatmanager en vastgoedcoördinator. Verder is Ellen in 2015 benoemd als vice-voorzitter van de Adviescommissie Detailhandel van de provincie Zuid-Holland.
In 2015 eindigde Ellen op een eervolle tweede plaats bij de verkiezing 'Meest invloedrijke vastgoedvrouw van Nederland'.

Joost Nicasie

Joost Nicasie (1970) werkte na zijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht een aantal jaren als adviseur lokale economie voor hij zich in 2010 aansloot bij Areaal Advies. Joost houdt zich bezig met onderzoek naar (ontwikkelingen in) de detailhandel, en werkte in het verleden onder meer als winkelstraatmanager in Den Haag, Amsterdam en Deventer.
Als mede-eigenaar van Areaal Advies spreekt joost de taal van de ondernemer, maar is daarnaast ook gewend om te spreken met bestuurders, pandeigenaren/beleggers en andere stakeholders. Joost is vindingrijk in het doen van onderzoek en het presenteren van de resultaten daarvan.

Sterre Hijlkema

Sterre Hijlkema (1989) heeft een passie en onuitputtelijke interesse voor stedelijke ontwikkeling. Zij studeerde af aan de Universiteit Utrecht als stedelijk geograaf en werkte als zelfstandig adviseur en als projectleider bij Platform31. Zij heeft een herkenbaar profiel: ondernemend, resultaatgericht, flexibel en innovatief. Het verbinden van netwerken, ideeën en kennis door verschillende vormen van kennisoverdracht past perfect bij Sterre. Haar overtuiging is dat de mooiste ideeën en samenwerkingsverbanden ontstaan uit ontmoeting, betrokkenheid en transparantie.

Ellen van Vugt

Ellen van Vugt (1981) specialiseerde zich na het behalen van haar bachelor Vastgoed op gebied van consumentengedrag, stedelijk beleid en de winkelmarkt aan de Universiteit van Tilburg en de ASRE. Zij werkte onder meer als projectleider aan binnenstedelijke (her)ontwikkelingsprojecten als de Markthal Rotterdam, Nieuw Hoog Catharijne Utrecht en de Haagse Markt. In 2014 is zij voor zichzelf begonnen en sinds december 2017 verbonden aan Areaal Advies. Samen helpen zij gebieden optimaal te functioneren. Ellen heeft naast een ruime ervaring in vastgoed en stedelijke ontwikkeling een grote voorliefde voor retail en warenmarkten. Zij spreekt de taal van de ondernemer uitstekend en weet tegelijkertijd het belang van eigenaren en andere stakeholders te waarborgen. Ellen is verbonden aan de Hogeschool Rotterdam als extern deskundige en lid van de Adviescommissie Detailhandel van de Provincie Zuid-Holland.