Ellen Borgmeijer

Ellen Borgmeijer (1974) studeerde regionale economie en economische geografie aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Na ruim twaalf jaar ervaring bij verschillende adviesbureaus richtte zij in 2009 Areaal Advies op.
Ellen beweegt zich op het snijvlak van wijkeconomie, detailhandel en vastgoed. Zij werkte onder meer als interimmanager van afdelingen bedrijfsonroerend goed, winkelstraatmanager en vastgoedcoördinator. Verder is Ellen in 2015 benoemd als vice-voorzitter van de Adviescommissie Detailhandel van de provincie Zuid-Holland.
In 2015 eindigde Ellen op een eervolle tweede plaats bij de verkiezing 'Meest invloedrijke vastgoedvrouw van Nederland'.

Joost Nicasie

Joost Nicasie (1970) werkte na zijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht een aantal jaren als adviseur lokale economie voor hij zich in 2010 aansloot bij Areaal Advies. Joost houdt zich bezig met onderzoek naar (ontwikkelingen in) de detailhandel, en werkte in het verleden onder meer als winkelstraatmanager in Den Haag, Amsterdam en Deventer.
Als mede-eigenaar van Areaal Advies spreekt joost de taal van de ondernemer, maar is daarnaast ook gewend om te spreken met bestuurders, pandeigenaren/beleggers en andere stakeholders. Joost is vindingrijk in het doen van onderzoek en het presenteren van de resultaten daarvan.

Sterre Hijlkema

Sterre Hijlkema (1989) heeft een passie en onuitputtelijke interesse voor stedelijke ontwikkeling. Zij studeerde af aan de Universiteit Utrecht als stedelijk geograaf en werkte als zelfstandig adviseur en als projectleider bij Platform31. Zij heeft een herkenbaar profiel: ondernemend, resultaatgericht, flexibel en innovatief. Het verbinden van netwerken, ideeën en kennis door verschillende vormen van kennisoverdracht past perfect bij Sterre. Haar overtuiging is dat de mooiste ideeën en samenwerkingsverbanden ontstaan uit ontmoeting, betrokkenheid en transparantie.