...

27 maart 2018


Gezocht: projectmedewerker/junior adviseur ruimtelijke economie


 

Wie zijn wij?

 

Areaal Advies en is een klein maar groeiend ruimtelijk-economisch onderzoeks- en adviesbureau, gevestigd in een karakteristiek en fijn pand in Zeist direct aan het station. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, woningcorporaties en eigenaren van commercieel vastgoed. We hebben de ambitie met eigen medewerkers verder door te groeien.

 

Wat doen we?

 

We doen (vaak op een creatieve manier) ruimtelijk-economisch onderzoek en we maken economisch beleid voor gemeenten. Ook adviseren we vastgoedeigenaren over hoe ze hun bezit optimaal kunnen verhuren. We overleggen regelmatig met onze opdrachtgevers en werken daarbij vanuit ons kantoor. Maar minstens zo vaak zijn we in een winkelgebied te vinden, om samen met gemeente, eigenaren en ondernemers het functioneren van dat gebied te verbeteren. Dit kan zijn in de rol van winkelstraatmanager, accountmanager, retailadviseur, centrummanager of vastgoedcoördinator. In een dergelijke rol maken we gezamenlijk een plan van aanpak en blijven betrokken bij de uitvoering. We stimuleren bijvoorbeeld samenwerking tussen de spelers in het gebied, ondernemerschap, creëren de juiste beleidsinstrumenten (zoals een subsidieregeling), gaan leegstand tegen door de acquisitie van nieuwe retailers en ondernemers, promoten het gebied of stimuleren de transformatie naar andere functies.
Met ons nieuwe label CentrumMeters richten we ons op korte onderzoeken voor gemeenten om beleidsbeslissingen te ondersteunen.

 

Ons team

 

We houden er van om samen met onze medewerkers een hecht teamgevoel te creëren. We zijn veel op pad naar onze opdrachtgevers en projectgebieden, zijn regelmatig gedetacheerd bij onze klanten, we werken hard en zijn echte vakidioten. Ons kantoor is de centrale plek waar we elkaar treffen, graag een beetje dollen, elkaar inspireren en nieuwe ideeën uitwerken. Op een vaste weekdag/kantoordag zorgen we in elk geval dat we daar allemaal zijn.

 

Wat bieden we jou?

 

We hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Vandaar dat we een voorkeur hebben voor parttimers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld en flexibel. Zo kun je bijvoorbeeld vakantieuren naar wens bij- of verkopen, beslis je zelf of je per auto, OV of fiets reist en zijn de werktijden flexibel.

 

Gezocht: projectmedewerker/junior adviseur ruimtelijke economie

 

Je hebt een universitaire opleiding richting regionale economie of geografie, bestuurskunde of iets vergelijkbaars. Je houdt van afwisseling en je springt graag bij om projecten soepel te laten verlopen.

Je bent sociaal vaardig, je legt makkelijk contact en je voert met plezier allerhande projectwerkzaamheden uit. Je vindt het leuk om mee te gaan naar opdrachtgevers, je bereidt graag bewoners- of ondernemersavonden voor en loopt graag rond in een winkelgebied om te inventariseren en foto's te maken. Je vindt het leuk om interviews in te plannen of te houden. Geen dag is hetzelfde!

Je bent in staat om een onderzoeksopzet te maken, enquêtes en interviewleidraden te maken, statistische gegevens te bewerken en analyses te maken. Je bent echt een kei in Excel, kunt ingewikkelde berekeningen maken en daar conclusies uit trekken. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en een echte taalpurist.

 

Contact

 

We zien je motivatiebrief met cv graag tegemoet. Je kunt dit per e-mail sturen aan Ellen Borgmeijer, e.borgmeijer@areaaladvies.nl, tel. 06-1055 7502. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.


STUUR DOOR | DELEN >
STEL EEN VRAAG N.A.V. DIT BERICHT >
NIEUWS OVERZICHT >